portada-localización-GPS-bcn-sabadell-catala

Controleu la vostra flota

S’ha complert la ruta prevista? amb puntualitat ?
La gestió dels recursos desplaçats, augmenta la rendibilitat de la seva empresa.

Control dels recursos desplaçats.

Gestió de la informació en temps real.

El que passa fora de l'oficina

Integració de les aplicacions de gestió en els dispositius mòbils del personal desplaçat, informació actualitzada en temps real

Comandes, Albarans, Assistències.

Contacte permanent amb el personal desplaçat
sensors addicionals

Assegureu-vos que la cadena de fred no es trenca, o sàpiga on s’han obert les portes de darrere, o amb la connexió CANBUS conegui tipus de conducció, frenades brusques, avisos de motor Sensors de temperatura, portes obertes, etc. Per ser pro-actiu, cal conèixer les incidències a temps.

VALOR AFEGIT A LA LOCALITZACIÓ VEHICLES GPS
de CONTROL a GESTIÓ:

Tota implantació de Localització vehicles GPS, incita a la idea de control, però molt ràpidament se li afegeix el valor de la gestió dels recursos desplaçats.

En Automatica PLUS, com enginyeria de desenvolupament, vam adaptar la plataforma GPS per conviure amb les seves eines de gestió ERP i CRM per afegir GESTIÓ al concepte de CONTROL

PER MOSTRA UN BOTÓ
SOL·LICITI DEMO SENSE COMPROMÍS:

Pot provar la nostra aplicació durant 15 dies sense cost ni compromís per a vostè.

Li enviarem un dispositiu GPS per que l’instal en uns dels seus vehicles i així podrà comprovar l’abast de la nostra plataforma GPS amb les rutes reals dels seus vehicles. Si després de la prova decideix que la Localizacion vehicles GPS no és el que esperava, li passarem a recollir el doispositivo GPS sense cap cost per a vostè.

Ampliar información

 

Verificación