REGISTRE I EXPLOTACIÓ DE DADES: RETORN DE LA INVERSIÓ

posted in: Localizacion Vehiculos GPS | 0
twitteryoutubeinstagram

automaticaplus-big-data

Les dades obtingudes son un percentatge alt en la presa de decicions: La Plataforma WEB GPS orienta de forma precisa alhora de prendre decicions per la gestió de la flota de vehicles i les tasques del personal desplaçat

Vivim en un món en que tot s’enregistre. Nomes cal donar un cop d’ull el nostre dia a dia per veure l’evidència de la nostra dependència, alhora que aquesta dependència augmenta la informació que s’enregistre al núvol del nostre dia a dia (privat i públic).

Anys enrera es feien estadistiques sobre una mostra del total, avui l’estadistica es calcula sobre el 100% del total d’accions. El benefici doncs s’esdevé de la precisió de les conclusions i la rapidesa en que tanim aquests resultats: Les furgonetes no han arribat a l’empresa que ja podem estar consultant els consums, puntualitat, estones de descarrega/carrega o l’estona que ha durat cada visita dels nostres comercials.

Aquests principis són un aspecte clau per treure el màxim profit del programari de gestió de flotes. El seguiment de les peces clau de la informació sobre la vostra flota és, per descomptat, fonamental pel desenvolupament de la jornada sense problemes. No obstant això, és la interpretació d’aquestes dades a llarg termini que pot conduir a descobriments sobre la vostra flota, aportar llum sobre els problemes que no sabies que tenies, i fer que les solucions a aquests problemes siguin molt més evidents.

Aquest és el veritable poder d’incorporar programari de gestió de vehicles per GPS a la vostra empresa. Per descomptat, obté els avantatges de conèixer informació específica sobre els vostres vehicles d’un cop d’ull, un sistema de gestió de vehicles per GPS sense capacitats de gestió reals no és una solució de gestió. Però el veritable benefici prové d’utilitzar les dades de gestió en conjunt. Gastar més combustible per a un vehicle en particular aquesta setmana pot semblar irrellevant en un dia, però si ho multipliquem per sis mesos, els punts de dades pertanyents a aquest vehicle (o qualsevol subconjunt de vehicles de la vostra flota) poden mostrar quantitats rellevants per a tenir en compte, o en molts casos, no hauríeu vist a menys que hàgiu pogut analitzar aquestes dades al llarg del temps acumulant-les manualment en un excel, cosa impensable pel cost de temps en aquesta tascar en ver al retorn de fer-la.

El retorn de la inverssió en la Plataforma de gestió de vehicles per GPS, està sobradament cobert amb la orientació que se li dona a la flota gràcies a les decisions preses a raó de les dades obtingudes

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *