PROACTIVITAT INVERNAL

posted in: Uncategorized @ca | 0
twitteryoutubeinstagram

Proactivitat Hivernal en els vehicles de l’empresa

Estem en ple hivern de nou, el temps passa volant … Amb l’hivern, arriba implícitament el canvi de roba de l’armari, revisar el sistema de calefacció, en definitiva, preparar-nos per passar un hivern confortable.

Pel que fa a les carreteres i davant les eventualitats implícites de l’hivern, cal preparar-se també pel que fa a el personal desplaçat i els seus vehicles.

La primera revisió hauria de ser per als pneumàtics, depenent de l’estat dels pneumàtics, el conductor es sentirà més segur en la conducció i això comportarà un millor fer en les tasques que té com a objectiu.

Un altre aspecte que no està de més, és la formació dels conductors pel que fa a formes de conduir es refereix, això ajuda a la seguretat general a la carretera, així com un percentatge més elevat d’èxit en l’assoliment d’objectius

De no tenir en compte aquests punts, afwgint-hi les males condicions de la carretera pot afectar dràsticament el rendiment dels objectius. Si la mala decisió o despreocupació del responsable de la flota, obliga a un dels seus conductors a estar al cas del manteniment o estat dels seus vehicles, aquest conductor haurà d’optar per una conducció preventiva, afectant això en costos i temps, així com el sentir-se part de l’equip en el qual cada un es fa càrrec de les seves responsabilitats.

No menys important és proporcionar als vehicles d’un kit de conducció d’hivern actualitzat, amb articles essencials com, entre d’altres, una llanterna amb bateries addicionals, reflectors, bengales, cadenes, una manta d’emergència i fins i tot alguns “tentenpiés” envasats. En una veritable emergència, fins i tot els seus conductors més experimentats necessitaran ajuda per superar una situació difícil.

Qualssevol que siguin les condicions a la carretera aquest hivern, revisar els equipaments i comentar les característiques de conducció a l’hivern amb els conductors és una acció proactiva de gestió de flota que podria estalviar temps i diners. Però potser el més important, podria salvar la vida d’un conductor o la de què hagi pogut assistir aquest gràcies a la preparació prèvia de les condicions de el vehicle.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail