CONDUCTORS DEL PRESENT, PASSATGERS DEL FUTUR

twitteryoutubeinstagram
automaticaplus-gps-sin-conductor
conductores del presente, pasajeros del futuro

“La realidad supera la ficción”, es una frase popular que en cuanto a vehículos sin conductor, está a punto de adquirir crédito, que los conductores del presente, pasajeros del futuro.

“La realitat supera la ficció” és una frase popular que pel que fa a vehicles sense conductor, està a punt de prendre sentit: que els conductors del present, passatgers del futur.

Encara estem molt lluny d’aquesta realitat, tot i que el progrés que estan fent Google i altres companyies en aquest camp és molt important. Però, de moment, en el dia d’avui, tots els vehicles de la seva flota encara necessiten un conductor qualificat al volant.

Què tan bé coneixes els teus conductors? Conductors o passatgers en un futur proper, són i seguiran sent la cara pública del seu negoci. Les seves relacions amb els clients, defineixen el seu negoci de la mateixa manera que ho faria una conversa cara a cara amb el seu equip de vendes. Per això, mantenir les bones maneres, no només pel que fa als vehicles, sinó també en la forma de conducció i tracte d’aquests, és fonamental per mantenir el control de la seva flota.

Aquí entra en joc el programari de gestió de flotes pel que fa a la visió detallada que es llegeix de les dades registrades a la plataforma GPS, no només de les rutes i velocitats, sinó en la forma respectuosa de conduir amb el que conducció ecològica es refereix , INFRACIONES de trànsit, avisos de data de caducitat de la ITV, possibilitat de rebre queixes públiques i fins i tot seguiment de les multes de trànsit, assegurant que els conductors actuïn d’acord amb la política de l’empresa i mantenir així la bona imajen de l’empresa .

La gestió de flotes no només es refereix als cotxes, camions i furgonetes que conformen la seva flota de vehicles. L’element humà també s’ha de tenir en compte i les coses seguiran així en el futur previsible del que parlàvem.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail