Optimitzar temps en l’explotació de dades GPS

twitteryoutubeinstagram

Explotació de dades GPS, estalvi de temps i diners dedicats als recursos desplaçats

Donar a l’empresa el temps que és de l’empresa i a un mateix el que és d’un mateix.

explotacion-datos-GPS-ahorro-tiempo-y-dinero

És molt el temps que s’ha de dedicar a l’optimització dels recursos desplaçats perquè és una partida important i inprescindible i per això una correcta Explotacio de dades GPS i l’administració de la flota implica un estalvi important de despeses. Realitzar un seguiment del consum de combustible, controlar les despeses directes dels vehicles pel que fa a reparacions, revisions, ITV, revisar i optimitzar les rutes de manera que siguin eficients en puntualitat, km recorreguts i alhora consums, i altres tants de cintures concernents a la flota.

Una plataforma de gestió de flotes GPS, és òbviament, una eina que proporciona la informació real i precisa per mantenir totes aquestes coses organitzades. En lloc de la revisió de múltiples fulls de càlcul, documents i arxius, sovint no relacionats entre si, el programari de gestió de flotes GPS li proporciona una informació coherent, i això ho condigue oferint el resultat de creuar la informació i oferir llistats resultants amb la realitat precisa. Això, per si mateix, ja és un estalvi de temps enorme.

No obstant això, el programari de gestió de flotes GPS pot ajudar a estalviar temps en formes més específiques.

La primera és mitjançant l’automatització dels diferents processos dels quals es creen els diferents informes. En un post anterior ja vam parlar de com els informes fpueden ser l’eina òptima per aconseguir una visió general del seu negoci. Les dades són processades per la plataforma de gestió de flotes GPS obtenint els valors resultants calculats sobre dades reals presos en temps real. No són aproximacions ni tendències.

Quan es tracta d’ Explotació de dades GPS, no es tracta de mostrejos o valors aproximats, es tracta d’obtenir una anàlisi real

i això s’obté de calcular i analitzar la informació de tots els vehículoa i de tot el personal desplaçat durant les 24 hores del dia i de tots els dies de la setmana.

El programari de gestió de flotes GPS li pot ajudar a estalviar temps pel MRO fet de centralitzar la gestió de tota aquesta informació des d’un únic punt. Acabem de comentar com el programari de gestió de flotes GPS s’organitza simplificant la recopilació de dades. La veritat és que la mateixa organització interna és la clau per estalviar incomptables hores a la tasca de recopilar dades setmanals, trimestrals o fins i tot anuals en l’Explotacio de dades GPS. Administrar la flota de forma organitzada és directament proporcional a l’eficiència de la flota. Un altre aspecte, no menys important és la rapidesa en què s’obté la informació, ja que en les formes de negocis, el temps de reacció en la presa de decisions és primordial en l’èxit dels objectius, tant en beneficis com en la imatge de l’empresa.

Finalment, cal comentar que, a part dels llistats generals que ja ofereix de per si la plataforma GPS, val la pena consultar o sol·licitar formació de com utilitzar el gestor de llistats automàtics, amb el qual obtindrà informació molt precisa i adaptada a la necessitat de cada responsable o administrador a a hora de prendre decisions. Com a desenvolupadors de programari industrial, gran part del nostre esforç és aconseguir un entorn d’usuari simple obtenint un màxim de rendiment de les dades emmagatzemades o per l’ús de les eines de temps real.

Qualsevol tasca, no per ser més difícil i costosa té perquè ser més eficient. Per això, l’eina adequada pot representar la diferència en que el temps emprat sigui d’una hora o tres.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail