Llistats i alarmes: el retorn de la inversió GPS

posted in: Uncategorized @ca | 0
twitteryoutubeinstagram

Informes i llistats són la informació que ofereix el retorn de la inversió GPS

listdos-gps-costes-retorno-gps

Per enfocar el tema del bloc d’avui, vull fer referència al joc de “TRENCAR L’OLLA“, es tracta de trencar una olla el contingut és d’alt interès per als allí presents, fins aquí sembla fàcil, però la peculiaritat que cal encertar amb els ulls bendados. La plataforma GPS d’eliminar la benda als ulls amb els informes que proporciona a la vegada que el retorn de la inversió GPS. Un sistema GPS registra les 24 hores del dia tot el que passa amb els vehicles i el personal desplaçat, i això és un volum de dades molt alt que de poc serveixen si no es donen amb el format adequat al tipus de decisions que ha de prendre el responsable de l’empresa.

La condició de ser els desenvolupadors de la nostra plataforma GPS, ens permet oferir a cada client la creació dels seus propis llistats a mida, fins i tot fent referències creuades amb les dades dels programes de gestió que s’utilitzen en l’empresa (ERP o CRM), d’aquesta froma assegurem obtenir la informació que necessita en el moment que la sol·liciti.

Els informes ajuden a preveure el futur. Els informes que proporciona la plataforma GPS de gestió de flotes, han de fer que sigui fàcil identificar el que van bé i indicar el que podria provocar errors o detectar formes de fer que podrien ser més efectives amb el mateix esforç que al final sempre es tradueix en estalvi i benefici tant de bé estar del personal com econòmic.

Al final, el retorn de la inversió GPS es produeix ràpidament i amb escreix

Es pot donar el cas que un vehicle concret estigui fent Kms de més per no optimitzar la ruta, o bé que el consum mensual es dispari en comparació a la mitjana de consum dels altres vehicles. Aquests casos només es poden detectar amb la supervisió dels informes detallats segons el que es vulgui analitzar, fins i tot es pot augmentar la pro-activitat programant una sèrie d’avisos automàtics que rebrem al mòbil

No només es tracta dels vehicles i desplaçaments, els informes, també ens donen la possibilitat de llistar, per exemple, els clients que fa més de x temps que ningú ha visitat, o el nombre de vegades que els nostres professionals han anat a cada client . En definitiva, els informes poden indicar que el sistema i metodologia de treball són corectos, donant fiabilitat i augmentant la confiança de tots.

D’altra banda, és impossible recopilar i valorar les converses de WhatsApp o correus electrònics, fins i tot les converses amb els altres quan cal prendre decisions sobre la substitució o compra dels vehicles de la flota. La informació justa i precisa, són la diferència entre pensar que un vehicle concret li està costant massa diners en reparacions i manteniments, a veure que el que representa el cost anual d’aquest vehicle, li permet esperar un altre any fins a comprar un de nou. Detalls com aquest, fan que retorn de la inversió GPS sigui ràpid i àmpliament superat

L’única manera d’encertar amb precisió en les decisions, és obtenir totes les dades precises, no aproximacions de més o menys. La realitat i precisió de les xifres fan que les decisions siguin fiables i amb els resultats esperats.

Els informes Tmbién poden identificar inefectivitat dels treballadors. Evidentment ens complau pensar que hem contractat al millor personal i que podem confiar en ells tant en la seva professionalitat com que la imatge que donaran de la nostra empresa anirà d’acord amb els valors que volem mostrar. No obstant això i per desgràcia, no tots les persones actuen amb noblesa i honestedat. aquest punt, també influeix en el retorn de la inversió GPS

Els informes són estrictes en la identificació d’anomalies, no se’ls ocorre, es recorden de tot. Mostren sense embuts els consums exactes, el total de quilometratges, parades i temps de cada parada, velocitats màximes, temps de conducció, també podem veure aquells vehicles que s’han allunyat d’una ruta establerta, o fins i tot detectar l’ús indegut del vehicle fora de horaris

No es tracta de tenir 100 informes diferents, es tracta de tenir els informes adequats amb les dades que són realment necessaris. Hi haurà informes en què voldrem dades globals de quilometratge o parades en clients. Però després voldrem analitzar el detall d’un vehicle concret o una ruta d’un comercial i voldrem saber quins clients ha visitat aquest comercial o voldrem conèixer on ha aturat un vehicle en una hora en concret. Necessitem els llistats que utilitzarem i sense informació de més que gargotegen l’objectiu de la nostra consulta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail